Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Razvan
Id-ul tau:2611/32316
Id-ul staff-ului reclamat:24205
Motiv:Sanctionare gresit
Explicatie:ne au raportat 2 baieti ca am facut fail cea ce e adevarat dar ei nu au avut filmare cu intregul rp in schimb adminul tot ne a sanctionat si parea a fi si favorizati cei 2
Dovezi:da

Member
Membru staff
S-a facut ticket pe motiv, arma la cnn.. si tu ma intrebi daca a avut toata filmarea cu tot rp ul? Nu a fost ticket facut pentru RDM sa vad tot roleplay ul sau alte motive, a fost strict pentru cutit la cnn, si baiatu mi a arat cat a a avut filmarea, iar cand te am intrebat daca ai filmare ai zis ca nu, e fix problema ta ca nu ai vrut sa mi arati filmarea cu ce au facut acei baietii, nu inteleg unde au fost "favorizariile" ? Infine ramane decisia unui grad mai mare.

Contact Discord : pal3miro777
forum gif.jpg

Member
Membru staff
Favorizari nu au fost,daca voiai sa fie sanctionati si aia trebuia sa arati si tu filmare,ca aveai,in loc sa stai sa te certi,adminul a sanctionat tot ce a sesizat pe filmare,nu stiu de unde atatea arogante pe voi ca nu aratati nimic,daca ati fost trasi la tk si aveti contra dovezi le aratati si gata
RECLAMATIE RESPINSA
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus