Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Blitz
Id-ul tau: 752
Id-ul staff-ului reclamat: 69
Motiv: Gadget returnat degeaba
Explicatie: Am asistat la un roleplay unde a fost o bataie pe sandy, eu am tras din zona publica (abia am trecut de sinele de tren) fiinda focul era deja inceput, pe acel baiat nu l am nimerit, insa el a spus ca da. Dupa bataie eu l am jefuit de gadget, iar el a facut ticket pentru a il primi inapoi, spunand ca eu am influentat roleplay-ul pt ca am tras din zona publica ( nici nu l am nimerit). La un moment dat s-au verificat si logurile, si s-a vazut cum nu i-am dat damage, insa adminul (NBN_Game) a insistat sa arat o filmare (desi nu era nevoie ca s-au verificat logurile si nici nu i-am dat damage). I-am spus sa imi dea un motiv bun, si Mihaela s-a bagat in ticket, apoi mi-a dat ban pt a prezenta filmare. Am deschis un ticket nou pe discord, am atasat link-ul de la fimarea mea, iar apoi Mihaela m-a intrebat daca predau gadget-ul sau ma pune pe lista de ck. Nu am vrut sa ma cert, asa ca i-am spus sa mi dea unban pt a ii preda gadget-ul, lucru pe care l-am facut. Fac aceasta reclamatie pentru a primi gadget-ul inapoi, fiindca eu nu am influentat roleplay-ul cu nimic
Dovezi: Filmarea baiatului care spune ca am influentat roleplay-ul:
Filmarea mea, care dovedeste ca nu am influentat roleplay-ul:
Filmarea in care am predat gadget-ul:

New member
+aceste poze

Atașamente

• IMG_4571.png
    IMG_4571.png
    307,4 KB · Vizualizări: 13
  • Screenshot 2026-01-25 203816.png
    Screenshot 2026-01-25 203816.png
    201 KB · Vizualizări: 13
  • Screenshot 2026-01-25 203847.png
    Screenshot 2026-01-25 203847.png
    263,6 KB · Vizualizări: 13
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus