Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Matei
Id-ul tau: 25800
Id-ul staff-ului reclamat: 9248
Motiv: nu a judecat corect
Explicatie: am avut o situatie unde eram intro zona retrasa si am tras in niste oameni deoarece au trecut fix pe langa noi iar noi aveam armele scoase, si deasemenea inainte sa trag am mai pus si arma pe ei, adminul a spus ca din perspectiva lor noi nu ne vedeam insa fiind o zona retrasa ei ar trebui sa se uite stanga dreapta -- prin urmare eu si id 25801 am luat cate 500 minute jail pentru Rdm.
Dovezi: https://medal.tv/games/gta-v/clips/lQ6Q2ykTvywdUzfa5?invite=cr-MSx0Zm8sNDEwNzMzNjA3 -ticket

https://medal.tv/games/gta-v/clips/lQ7feSwQJDbP4XLNW?invite=cr-MSx0bWksNDEwNzMzNjA3&v=27 -faza

Ultima editare:
Member
Membru staff
Si ce nu a judecat corect avand in vedere ca daca asta este tot roleplayul tau cu ei,ai facut RDM.
Unde este buna justificare IC pentru a trage si a omori doua persoane?
[1] 22. Random deathmatch
Se referă la atacarea, rănirea sau uciderea ințenționată a unui jucător fără un motiv IC bine justificat..
Astept sa imi dai justificarea.

New member
Si ce nu a judecat corect avand in vedere ca daca asta este tot roleplayul tau cu ei,ai facut RDM.
Unde este buna justificare IC pentru a trage si a omori doua persoane?
[1] 22. Random deathmatch
Se referă la atacarea, rănirea sau uciderea ințenționată a unui jucător fără un motiv IC bine justificat..
Astept sa imi dai justificarea.
baiatul ala din centru sunase o persoana, iar noi ne asteptam ca cineva sa intre in cimitir, insa nu aia erau, deasemenea au trecut pe langa mime cand aveam ak ul scos si lam indreptat inspre ei si leam spus sa steie locului, eu ma asteptasem sa ma fi vazut, mam gandit ca ei erau oamenii aia si special nu sau oprit, dupa parerea mea cand mergi pe o motocicleta intrun cimitir la ora 7 seara intro zona retrasa te uiti stanga dreapta ce se mai intampla in jurul tau nu direct in fata. omu ala in momentul respectiv citea chatul de pe tiktok..

Member
Membru staff
Tot nu am vazut ce roleplay ati fi avut inainte cu persoanele de care spuneti incat sa ii confundati si sa aveti motiv sa trageti
Lipsa dovada roleplay complet rezulta in reclamatie respinsa
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus