Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Darius
Id-ul tau:137
Id-ul staff-ului reclamat:2047
Motiv:ticket in roleplay nesanctionat + roleplay intrerupt
Explicatie:am dus pe cineva la spitalul de mafiotii pentru a il jefui , neputand sa isi dea revive am chemat adminul dupa ce baiatul ce trbuia jefuit a primit revive adminul nu a plecat , l-am jefuit si dupa am iesit afara fara a parasi zona cu intentia de a ne intoarce sa ii spargem gopro-ul adminul in timpul cat noi eram afara a aparut langa baiatul jefuit fara ca acesta sa faca tk cu noi afara pregati sa venim sa spargem gopro-ul
Dovezi:https://1drv.ms/v/c/ec89d98b7e133498/EfYvmtJJChBOqRg48ZiZcaIB8T-DrVsCx1bSdXXBBggGHw?e=x4jyHP primele 10 secunde se vede negru

New member
TIcket ul in roleplay a fost facut de voi,nu am plecat pentru ca nu am avut tickete,se vede clar si pe filmare cand ati iesit pe usa baiatul a venit la mine sa ma cheme pe support sa imi arate fail ul

New member
pe mn ma deranjeaza ca tu nu ai plecat de acolo,ca nu este neaparat sa ai tikete, dupa ce se termina tiketul facut de o persoana tu trebuie sa pleci sau sa intri in noclip pentru a nu influenta rpul

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus