Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Zona
Id-ul tau: 31834
Id-ul staff-ului reclamat: 621
Motiv: Favorizari
Explicatie: Din 7, 6 nu stiu cati am fost acolo mai exact, singuru prost care si a luat jail am fost eu. Inteleg ca ceea ce am facut a fost gresit, ca m-am batut ca prostu in zona respectiva, si ca am mintit la ticket? Ce am spus, ca a bubuit cisterna a fost adevarat ca nu am vazut pe nimeni sa traga, am crezut ca e un bug de aceea si ticketul in cinsterna se poate vedea si pe filmare, staff-ul a spus ca vom lua mai multi jail pentru cele facute dar la sfarsit doar eu mi am luat, daca nu a luat nimeni jail, dupa parerea mea nu trebuia sa iau nici eu sa fie corect. Nu fac aceasta reclamatie pentru a lua baietii care au fost cu mine jail, deoarece nu vreau sa stric prietenii, dar se pare ca din cati au fost doar 1 baiat s a rugat pentru a mi se acorda unjail.
Am facut ticket pentru toti, nu doar pentru mine, dar se pare ca pe baieti i-au durut in p... de mine.
Unu pentru toti si nici unu pentru el. Scuzati deranjul si inca odata inteleg ca am gresit ca m-am batut ca prostu !
Dovezi:

Ultima editare:
JKE SEFU
Membru staff
Respectivul a fost sanctionat verbal de data asta, e aici sa ne ajute doar si ii voi spune sss-o faca cum trebuie. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus