Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Mihaita Moise
Id-ul tau: 1196
Id-ul staff-ului reclamat: 687
Motiv: Nu sanctioneaza corect
Explicatie: Un baiat cu un mercedes a intrat in mine eu fiind pe motor ma dat jos eu nu am murit iar el a murit, dupa ce m-am ridicat de jos m-am dus langa el si am tras 2 gloante de shotgun in el, el fiind mort dupa am plecat mai departe, el face tk eu imi iau sanctiune de low efort rp iar lui nu ii da sanctiune de tk in rp, el facend tk cand era mort !
Dovezi: da

Ultima editare:
New member
salut, ti a explicat si h1tsnack ca ai facut low effort
la cererea ta l am chemat, ai cerut un grad mai mare si acel grad mai mare ti a spus exact ce ti am spus si eu, esti politist irl politistii nu impusca oamenii de pe jos doar din cauza unui accident si nu pleaca fara sa ajute , te ai uitat si pe filmare baiatu si a cerut scuze ca a intrat in voi ca nu se uita in fata, avea camera in spate
tu ca politist trebuia sa il ajuti sau sa ii chemi smurd pentru certificat deces daca nu voiai sa primeasca revive
si vad ca pe filmarea ta nu apare ce s a aratat pe discord
acum asteptam sa raspunda un grad mai mare

Ultima editare:
Member
Da, vad ca nici n-ai pus filmarea baiatului de la ticket ca sa vad exact actiunea, dar clar ca si politist nu te apuci sa tragi in el. Si chiar daca a intrat intentionat sau nu, trebuia sa abordezi altfel situatia. Hitsnack si syrex ti-au explicat foarte bine ce aveai de facut.
Reclamatie respinsa. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus