Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau:Marius Kristens
Id-ul tau:29263
Id-ul staff-ului reclamat:RDB 6511
Motiv:Nu sanctioneaza corect
Explicatie:E singurul staff on dimineata,se face mult mixing,se dau locatii pe chat si el nu stie sa dea mute,iar cand ii atrag atentia imi spune ca ,,daca chiar vrei muturi,, si dupa eu sunt singurul sanctionat pt free chat cand eu le am zis la baietii sa nu mai faca mix si sa ma cheme ic la apeluri
Dovezi:nu merge sa uploadez pozele,daca e un high staff care vrea sa le vada sa imi scrie p discord is_andrew

RDB

New member
Nu sunt singurul STAFF ! Eu eram preocupat cu tickete 1753599834100.png 1753599922376.png 1753599953488.png chiar mi se pare ca ai facut free chat.Ramane La decizia High Staff-ului

1.Macar pune pozele full
2.Chiar daca nu erai singurul staff,de ce m ai sanctionat doar pe mine,cand ceea ce facusem eu era cea mai mica problema de pe chat?
3.Ce a fost cu aroganta ,,daca chiar vrei muturi,,?
ti se pare ca asa ar trebui sa se comporte un membru staff?

RDB

New member
1.Macar pune pozele full
2.Chiar daca nu erai singurul staff,de ce m ai sanctionat doar pe mine,cand ceea ce facusem eu era cea mai mica problema de pe chat?
3.Ce a fost cu aroganta ,,daca chiar vrei muturi,,?
ti se pare ca asa ar trebui sa se comporte un membru staff?
Da, Ti-am zis daca chiar doresti tu sa se dea muturi. Nu a fost nicio aroganta din punctul meu de vedere

JKE SEFU
Membru staff
Reclamatie respinsa, asa cum i-a mers lui sa le dea upload, asa iti merge si tie, iar daca te gandesti sa revii cu o reclamatie, fao pentru toti membrii staff conectati atunci, nu doar pentru el. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus