Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: scarl
Id-ul tau: 657
Id-ul staff-ului reclamat: 646
Motiv: nu știe regilament, și sancționează pe ne drept
Explicatie: a venit la tk,eu făcusem tk pentru niste prieteni de ai lui,am stat 3 min fără să facă nmk a dat în mine adminu,m.am scărpinat la ochi după zice cu ce drept te scarpini i.am spus ca sunt la tkk,apoi a zis ca nu am voie,i.am spus ca am și apoi mi.a dat jail

New member
Și apropo vreau dovadă pentru ce am fost sancționat,vreau sa fie sancționat că,cu asa specimene nu ai cum juca

New member
@andrei25234 ATASEAZA UN VIDEO CU TOT CE S A INTAMPLAT
Nu am go pro ca nu mi.a flimat,dar vreau o dovadă dc mi.am luat jail,doar ca era prieten cu uni care ma certasem eu cu ei,care erau xu mașina pe drum accidentat, și el îmi zice de unde știu eu cat de tare au mers ei pe aici, și din câte știu nu ai voie de loc pe dealuri,app era mașină de taxi

New member
Nu am go pro ca nu mi.a flimat,dar vreau o dovadă dc mi.am luat jail,doar ca era prieten cu uni care ma certasem eu cu ei,care erau xu mașina pe drum accidentat, și el îmi zice de unde știu eu cat de tare au mers ei pe aici, și din câte știu nu ai voie de loc pe dealuri,app era mașină de taxi

Atașamente

• Screenshot_2023-12-27-09-40-12-305_com.discord.jpg
    Screenshot_2023-12-27-09-40-12-305_com.discord.jpg
    365,7 KB · Vizualizări: 4
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus