Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: El Jefe
Id-ul tau: 21325
Id-ul staff-ului reclamat: 355
Motiv: mi-a acordat no fear pentru ca m-am dus la polițiști să le iau id ul ca făceau fail rp
Explicatie: am coborât din mașină după ce s-a răsturnat , am încercat să fug cu tovarășul meu , dar mi-a dat taze prin ușa închisă ( PG ) , am încercat să fug pe jos si n-am văzut ic ca erau în spate ca erau cu armele pe mine , eu alergând doar în fața sa scap de ei ,după ce a început să tragă ( în 3 minute de urmărire lucru care știu ca trebuie să fie minim 5 minute pentru a începe focul ) m-am dus la ei ca să le iau id ul să le fac ticket și pentru ca nu am rămas pe loc cand aveau arma pe mine, iar eu le luam id urile. + faptul ca eu eram ascuns la cnn în grădină cu mașina și ei m-au văzut din 3-rd person unde eram lucru care in viața reală e imposibil .
Nu a sancționat polițiștii pentru pg ul ăla ,i ar eu acum am primit al treilea warn și stau cu ban 7 zile.

Dovezi:

New member
+ nu mai vorbesc despre sancțiunile greșite

Atașamente

• IMG_4985.png
    IMG_4985.png
    310,7 KB · Vizualizări: 6
New member
Iar chestorul respinge reclamația M A I ca cică am scos eu arma și de aia au tras după mine și n-am scos nici măcar o dată astăzi

Well-known member
Membru staff
Reclamație respinsă, mai trebuia să primești și pt chicken run dacă era să o luăm așa.

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus