Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Stefan Gogoasa
Id-ul tau:17599
Id-ul staff-ului reclamat:499
Motiv: am fost sancionat cu jail pt deschidere ooc iar dupa ce am iesit la jail si m am jucat o zi inclusiv azi si acum am luat jail
Explicatie: am facut jail ul adminul a spus ca nu imi va da warn iar alt adm mi a dat

New member
Membru staff
Numele tau:Stefan Gogoasa
Id-ul tau:17599
Id-ul staff-ului reclamat:499
Motiv: am fost sancionat cu jail pt deschidere ooc iar dupa ce am iesit la jail si m am jucat o zi inclusiv azi si acum am luat jail
Explicatie: am facut jail ul adminul a spus ca nu imi va da warn iar alt adm mi a dat
Eu ti am oferit warn ul pe care carillo nu putea sa ti l ofere, Id 282 te a sanctionat pentru deschidere ooc, " iti fac bon de masa" pentru tine nu este deschidere ooc?

Atașamente

• image.png
    image.png
    80,2 KB · Vizualizări: 5
New member
pai da asta este deschidere ooc dar normal era ca am facut un tk si am intrebat sa imi iau ban inainte eu mi am luat warn um dupa o zi si un lic eu facuseam jailul si ma jucasem iar adminul care mi a dat jail ma intrebat cate warnuri am si am spus 2 iar el dupa a spus ca imi va da jail atat

New member
Membru staff
pai da asta este deschidere ooc dar normal era ca am facut un tk si am intrebat sa imi iau ban inainte eu mi am luat warn um dupa o zi si un lic eu facuseam jailul si ma jucasem iar adminul care mi a dat jail ma intrebat cate warnuri am si am spus 2 iar el dupa a spus ca imi va da jail atat
Eu i am acceptat cererea pentru sanctiunea ta, fiind un singur warn,pe care el nu avea acces sa ti l ofere.

New member
pai el mi a spus ca o sa ma ierte de warn de data asta pt ca am 2 de aia eram in dubiu

New member
Imi pare rau daca te am deranjat dar nu am inteles exact atunci toata asta el a zis cv si s-a întâmplat alta chestie de aia am ramas socat

New member
si mai am o singura întrebare daca ai idee cum as putea face sa mi se scoata un warn sau sa fac ceva sa iau unban pt ca doar in vacante si weekenduri ma joc si daca astept se duc astea 7 zile in care ma pot juca. Sti cumva?

Member
Membru staff
Reclamatie respinsa adminul a sactionat corect T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus