Secțiune navigare

Reclamatie staff : Takkessi (1139)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Aris
Id-ul tau: 10207
Id-ul staff-ului reclamat: 1139
Motiv: sanctiune gresita
Explicatie: un baiat care facea fail ,a facut tk dupa ce l am omorat dar nu a avut filmare ca sa ii arate adminului . Dupa ce am lamurit ca baiatul care facuse tk nu avea filmare, acel baiat a zis bag p... ,adminul a zis salut si a plecat 5 m de langa noi fara a il baga in seama pe acel baiat . Baiatul care facuse tk a inceput sa ma goneasca de acolo si sa imi comenteze fara motiv si i am spus ca ii fac reclamatie pentru fail-ul pe care l-a facut ,daca nu termina cu comentariile . Dupa care a continuat ,iar eu i am zis dute n m tai pentru ca m am gandit ca e gata tk si ca nu mai are nimeni treaba. Dupa ce i am zis asta, adminul a venit repede la mn si mi a zis ca avem ban ca am injurat . Am primit ban pentru comportament neadecvat, dar eu ma gandesc ca trebuia sa primesc jail pentru injurii la tk daca tot zice adminu ca inca era tk activ.
Dovezi: am filmare

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Ai 24 de h timp sa postezi filmarea aici. in caz contrar reclamatia va fi respinsa.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Reclamatie respinsa. data viitoare poate nu mai dai cu masina peste un om dupa care sa i faci poza.. asa ai face si irl nu? cititi regulamentul iar in cazul in care nu va intetelegeti intr un rp. mai bine il eviti. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus