Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
-Datele Tale-
Numele Pe Server: Theges mafia online ofline.
Discord:
adi2900.
Link De La Profilul De Steam: https://steamcommunity.com/id/adi4226/
Steam ID : 76561198446267853

-Date Staff reclamat-
Numele Pe Server: sobo.18
Discord: soboregele
Link De La Profilul De Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199809464808/
Steam ID: 76561199809464808
Motiv Reclamatie: abuz si favorizari
Detalii Incident: deci comentau niste gunoaie unu care avea mute si tot comenta prin bugul cu ! ca sa fie un fel de comanda , i am spus sa ia atitudine dupa sobo a inceput sa ma ia la rost sa pun orele pe public , dupa care unu mi a suferit ca ma batut l-am injurat iar eu am primit gag dar cel care a suferit nu a primit nimic , dupa care am inceput sa scriu si eu cu ! vazand ca prietenului sau nu ii face nimic am crezut ca este permis si eu dupa primele 2 mesaje cu ! am primit kick cand prietenu lui a vorbit tot meciu asa
Dovezi (OBLIGATORIU): sunt pe logurile de la chat ca stiu ca aveti camera pe discord ca am fost si eu staff nu e nevoie de dovezi totul sa intamplat pe chat unde aveti loguri love sake <33

New member
Bun, din pacate acum am fost adaugate logurile la chat si ai nevoie de o filmare la orice reclamatie staff,si nu nu am facut favorizari eram cu el pe voice chat si i am spus sa nu mai scrie cu ! , din pacate filmare nu am pentru ca nu este de mult timp reclamatia si nu am mai tinut filmarile ca nu aveam spatiu in pc

New member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Bun, din pacate acum am fost adaugate logurile la chat si ai nevoie de o filmare la orice reclamatie staff,si nu nu am facut favorizari eram cu el pe voice chat si i am spus sa nu mai scrie cu ! , din pacate filmare nu am pentru ca nu este de mult timp reclamatia si nu am mai tinut filmarile ca nu aveam spatiu in pc
esti un orfan si plangi prea mult pentru niste injuraturi si ti pica daia mai banat permanent si daia o fut pe ma-ta

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus