Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Nicovala

Id-ul tau:6216

Id-ul staff-ului reclamat: Nahoya (308) si Roby prietenul lui (nu cred ca e Staff)

Motiv: Abuz in regimul armelor si munitiilor si de functie de ingeras

Explicatie:

1. Pe data de 20.01.2024 ora 1.30-02.00 dimineata am dat la schimb un Jesko si un Centenario pe un Infiniti, iar ca diferenta mi-a dat un Navy Revolver (cu 4 gloante) ca sa nu mai dea bani, eu nestiind cat costa i-am zis ca ce garantie am eu ca ala e scump, si au zis ca sunt din Sindicat si ca Nahoya e ingeras, m-au chemat Discord si au pus ecranul cu preturile de la arme, pe care o sa o adaug mai jos in alta fereasta. Am facut trade am plecat totul ok, desi nu aveau voie sa imi dea arma, asta afland eu astazi dupa ce mi-a dat CK, dar la acel moment au spus sa am grija de ea si ca o vand si fac mai multi bani.
  2. Pe data de 24.01.2024 ora 00.30 aproximativ ne-am intalnit pentru ca eu tot am pus anunt pe Deepweb ca vand acea arma, si nefiind in Mafie eu nu am de unde sa stiu regulamentul lor, eu stiu doar regulamentul serverului, iar in acesta nu scrie. Am stabilit o intalnire pe ponton la 8020 la garaj unde au venit si au iesit cu pistoalele ca ce mafie sunt eu de vand pistolul si cum imi permit, dupa ce au intrat pe cascuta si erau aceleasi persoane care mi-au vandut arma, adica Nahoya si Roby. Dupa mi-a tras un glont in cap si mi-a dat ban 10 zile + CK, desi arma nici nu era la mine, aveam un cutit pe care l-a luat de pe mine si atat.
  3. Acum spuneti voi va rog daca este normal ce se intampla unui jucator care a strans o avere de 1 milion si 200 ore jucate, care nu face troll, care a fost in factiunea legala, mecanici unde a avut rezultate exceptionale, voiam sa cumpar un magazin chiar in seara aceasta, sa ii faca adminul cheie doar pentru a obtine foloase proprii, putea sa imi explice frumos, nu sa incerce sa ma jefuiasca, apoi sa imi dea direct CK, mai ales ca nu am avut un comportament agresiv.

Multumesc !

Dovezi:

Ultima editare:
New member
Dovada ca m-a sunat pe Discord si mi-a dat share screen ca sa vad pretul armei ca sa accept trade-ul.
Eu nu aveam cum sa stiu cat valoreaza, nefiind in mafie..

Atașamente

• 419855796_699029765675681_934018919939892482_n.jpg
    419855796_699029765675681_934018919939892482_n.jpg
    305,2 KB · Vizualizări: 6
New member
Decizie Ban 10 zile si CK , chiar daca era fapta care spunea el, a facut abuz ca a dat ban 10 zile, astfel de fapte s-ar pedepsi doar cu un CK, si fapta era daca vindeam arma cu un pret mai mic sau mai mare de 450.000, desi eu am cerut fix aceasta suma pe ea, pe cand el a dat arma la schimb, in loc sa o vanda pe suma reglementata de sindicat.

Dovada

Member
As dori sa stiu daca pe filmare se aude cand spune ca acea arma o poti vinde mai departe
Până duminică se putea să vinzi arme de tip navy ca civil eu nu i-am dat nimic , când am fost la el aseară Bita i-a spus frumos să ne dea arma și îl lăsam în pace fiind prima oră el tot spune da îmi dai bani da și eu i-am dat glonț pur și simplu

New member
Până duminică se putea să vinzi arme de tip navy ca civil eu nu i-am dat nimic , când am fost la el aseară Bita i-a spus frumos să ne dea arma și îl lăsam în pace fiind prima oră el tot spune da îmi dai bani da și eu i-am dat glonț pur și simplu
Am zis sa imi dati banii pentru ca ati venit si ati vrut sa ma jefuiti, adica 3 oameni mascati cu o masina si armele indreptate spre mine, nu in calitate de ingeras care se teleporteaza, in plus, pe langa acest lucru, nici macar nu ai gasit arma asupra mea, ai gasit un cutit le care l-ai sustras, arma era pusa in torpedou la masina tocmai pentru a evita un jaf

Avand in vedere ca tu nu aveai de unde sa stii ca nu mai este voie sa vinzi arme ca si civil, ai sa primesti unban,doar ca banii pe arma nu o sa i primesti.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus