Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Andrei
Id-ul tau: 14083
Id-ul staff-ului reclamat: 165
Motiv: Fac fc si imi da 60 min si dupa la un tk vine si imi zice ca trb sa dea 120 min pt fc dar el e baiat si da 60 min
Explicatie: Deci vorbeam cu cineva pe chat si facusem fc si imi da rabbyty mute 60 min pt fc am zis sa fac tk sa ma asigur ca este 60 si imi vine la tk el si zice ca este 120 min mute pt fc dar el este baiat si da 60 min
Dovezi: o poza si filmare

Well-known member
Sincer nu prea am ce sa spun pentru ca se vede ce fel de persoana esti . Sunt nou in staff si iti spun sincer ca am citit toate regulamentele si nu am vazut cat mute se da pentru freechat (fc) , am vazut in 2 zile ca unii dadeau 60 , azi am vazut ca se dadea doar 120 la multe persoane . Daca poti sa intelegi si sa nu te mai superi ca este o persoana buna cu tine intelege daca nu nu . Las sa decida ce se intampla un grad mai mare . Si imi cer scuze daca tie nu iti place ca unele persoane sa fie mai bune cu tine .

New member
Sincer nu prea am ce sa spun pentru ca se vede ce fel de persoana esti . Sunt nou in staff si iti spun sincer ca am citit toate regulamentele si nu am vazut cat mute se da pentru freechat (fc) , am vazut in 2 zile ca unii dadeau 60 , azi am vazut ca se dadea doar 120 la multe persoane . Daca poti sa intelegi si sa nu te mai superi ca este o persoana buna cu tine intelege daca nu nu . Las sa decida ce se intampla un grad mai mare . Si imi cer scuze daca tie nu iti place ca unele persoane sa fie mai bune cu tine .
Ok, nici eu nu am stiut ca se da mai nou 120 eu tot credeam ca se da 30 dar vad acum ca s a schimbat regulamentul si nu se mai da 30 ca inainte chiar imi pare rau nici eu nu am stiut. Cer T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus