Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Vinicius
Id-ul tau:23964
Id-ul staff-ului reclamat: 142
Motiv: bombardiersisem+Refuz rp
Explicatie: am stat afk intr-o masian nu stiu dupa ce sa intmplat cu mine am stat afk prntru ca ma trecut treaba mare avand probleme la purta apoi cand am revenit mam trezit cu 15 diicoti langa mine am inteles ca sa facut tk eu am vrut sa continui rp ul am intrebat la tk cine la facut cu ce motiv si de ce apoi diicoti ma faceau prosti si altele dadeau in mine la tk iar domnul paulica nu facea nmk mi-a data jail fara sa detina o filmare cu rp ul fara sa ma intrebe daca vreau sa vad filmare si ma trimis la jail incatusat el nu are filmare de la tk si sunt curios cum mi-sa acordat warnul daca nu sa vazut o filmare la ceilalti diicot nu li sa acordat nici o sanctiune eu find prost si alte chesti
Dovezi: filmare

Member
+ a si mintit ca am zis ca ma pis pe ticketu lui si dinastea eu doar zicand si ce daca e tk dc faceti tk din orice vroind ca continui rp ul

Member
Daca ai o filmare cum a inceput RP te rog sa o lasi aici !!! Vreau sa vad cum a inceput RP si daca chiar nu ai avut rp cu ei !!!
Ai 24h sa aduci o filmare !!!

Member
Daca ai o filmare cum a inceput RP te rog sa o lasi aici !!! Vreau sa vad cum a inceput RP si daca chiar nu ai avut rp cu ei !!!
Ai 24h sa aduci o filmare !!!
Ma frate am probleme cu burta si nu stau sa ma cac pe mine pt a conduce o masina eu eram afk ma cacam si mam trezit cu astia pe langa mine

Member
@Mexicanu Dacă nu deți o filmare nu te putem ajuta !
Ba frate tot eu ce sa vai detin ca deja mi se ia de tot aia ma fac prost la tk ala ma injura si tot eu imi iau la aia nu lea dat nmk ca mau facut fraieri si dinastea tot eu sunt de vin sa intelg ca asa va pleca playeri de pe sv nu ???
Nu ai cum coie asa ceva nu are filmare ma sancionaza direct aia ma bat la tk ma trimite legat cu catuse la tk si tot eu sunt ??? Sunt mai fraier sau ce nu inteleg frate ala ma face prost la tk 2 ori si nu ia dat mie imi da cica bombariderisme si nu am fost bimbardier eu va intelg ca tineti unul la celalt ca staff da nici chiar asa stiti ceva fratilor servaru e misto si tot dar uni de pe el sunt incopeteni si aici ma refer la uni staff care nu au ideei ce atributi are un staff si ce trebuie sa faca un staff

Member
Ala mai si minte la tk ca am zis ca ma pis eu pe tk tu lui si eu nu am avut nici o votba spusa asa tot eu sunt mai sanctioneaza si gresit si tot eu sunt ala rau ma frate ????

Member
Când mă trezesc rezolv și cu reclamația asta singurul avertisment pe care îl poate lua adminul ca te-a trimis cu cătușele la jail …. Și te rog încearcă să îți controlezi limbajul aici !!! Data următoare nu de-ți o filmare îmi pare rău se respinge!!!! Aici cauți doar să sancționezi din cauza ca tu ți-ai luat jail … ai intrat într-un ro îți asumi ( mă doare burta etc ) Dacă ezze nu îți arată ce a filmat nu aveai dovada pentru reclamați încercați data viitoare să aveți dovezi concrete mulțumesc

TOPIC/ CLOSED

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus