Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:IANIS
Id-ul tau:52172
Id-ul staff-ului reclamat:37057
Motiv:SANCTIONAT PE NEDREPT
Explicatie:eram pe zona vespuci printre care era si un politist,AVEAM MASCA PE FATA AM AVUT INTERACTIUNE CU EL A IESIT DIN MAGAZIN SI LAM PICAT PE ZONA RAU FAMATA.DUPAIA POLITISTU A FACUT TK,am intrat pe camera de tk si mi sa spus ca am facut rdm ca am tras pe zona publica din moment ce este rau famata si dupa mi sa scos jailul de 850 de minute si dupa ma tras pe alta camera de tk si ca ma baga doar pentru rdm 500 min
Dovezi:
(INCEPERE 16.28-TERMINARE 25.28)

New member
Te salut , iti mai repet inca odata , nu aveai niciun motiv sa il omori pentru ca el avea intentia de a pleca de pe zona respectiva iar tu l-ai picat cand el s-a dat jos din masina ceea ce nu prea o aveai de ce face , iar cu jail-ul de 850 de minute a fost gresala mea ca ti-am adaugat si folosirea armelor de foc in zone publice , ti-am dat unjail dupa si continuarea jail-ului de RDM , ( dany te rog sa imi spui daca trotuarul magazinului chinezesc de pe vespucci este spatiu public dar rau famat , doar portiunea din fata magazinului ) , multumesc

Well-known member
Membru staff
Reclamație respinsă nu a fost un motiv bine întemeiat să îl omori chiar dacă este zona rău famată T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus