Secțiune navigare

Reclamatie staff Nahoya 308

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Chevy
Id-ul tau: 13235
Id-ul staff-ului reclamat: 308
Motiv: FAVORIZARI, MEDICU MA IA LA BATAIE EU DAU INAPOI SI TOT EU IAU JAIL
Explicatie:Deci medicu imi da pumn degeaba ma urmareste sa ma bata eu dau inapoi si eu jail si tot eu iau jail. MEDICU NU IA!!!! SI NU MA CHEAMA PE SUPORT SA MI ARATE FILMAREA IMI DA DIRECT CAND IMI EXPLIC PARTEA.
Dovezi: NU MA CHEMAT SA MI ARATE FILMARE PE VOICEEE

Ultima editare:
Member
L-am rugat pe nahoya sa vina cu o filmare. Daca nu va venii se vor lua masuri. Daca si tu ai filmare, urc-o si tu pe a ta.

New member
N am bos filmare, eram in rp si mi a dat tp la el ca era chatu oprit si n am putut sa scriu pe chat ca n am rp si in timp ce explicam partea mea mi a dat jail. Nici nu m-a lasat sa termin de explicat si nici nu m a chemat voice

Ultima editare:
Member
N am bos filmare, eram in rp si mi a dat tp la el ca era chatu oprit si n am putut sa scriu pe chat ca n am rp si in timp ce explicam partea mea mi a dat jail. Nici nu m-a lasat sa termin de explicat si nici nu m a chemat voice
o sa vb si cu nahoya despre chestia asta

Member
medicul cand ia dat pumnul prietenului sau si a cerut scuze si ia spus ca ia dat din greseala si ei au luat medicul la bataie

New member
dupa ce i a dat un pumn i am dat 3 pumni si eu sa l apar pe al meu, nu a fost intentionat NU AM VENIT INTENTIONAT SA L OMOR PE MEDIC, EL A DAT IN A MEU EU I AM DAT 3 PUMNI. Dupa el m a fugarit cu lanterna sa ma omoare pe camp ce voiai sa fac??? sa stau sa ma omoare?????? si de ce nu ma chemi si pe mn voice? ma iei din rp si imi dai asa sanctiune in timp ce mi explic partea. eu nu merit sa vad pe ce sunt sanctionat??

Pe filmare se vede cum medicu taie oamenii cu elicea =)))))))))))))))) E RP? SA INTELEG CA DACA ZICI CA AI FACUT O DIN GRESEALA NU MAI IEI SANCTUNE?? AM TAIAT SI EU UN OM CU ELICEA SI I AM DAT UN PUMN LUI UNU DA DIN GRESEALA, VREAU SA I DAI SANCTIUNE LUI ALA CA A DAT INAPOI, aici e limita MAXIMA de 12 ani in smurd? sau? SI DUPA II DA REVIVE. roleplay, in real te taie smurdu cu elicea coboara si iti da primu ajutor si dupa te ridici si n ai nimic respect. tu ca admin nu ii dai nimic lu ala ca nu stie sa piloteze elicopteru? nu vorbesti cu liderul sau cu cineva? e normal asa sa taie medicu oameni cu elicea si tu sa nu zici nimic?

stiam ca se sanctioneaza tot ce se vede pe filmare, nu e fail rp ca te duci si tai un om cu elicea si dupa ii acorzi primul ajutor? daca se considera greseala nu se mai da sanctiune??? sau ai inchis ochii cand facea medicu ceva si ii deschideai dupa?

Ultima editare:
Member
Reclamatie Respinsă. data viitoare cand faci o reclamație vino și cu dovezi care iti susțin partea, din clipul atașat se vede clar ca ați luat medicul la bataie pana a leșinat.
Dacă ai facut un fail, și adminul a vazut ce sa întâmplat nu are obligația de ați mai explica odată failul care lai facut.

T/C

Atașamente

• 1704790531074.png
    1704790531074.png
    24,2 KB · Vizualizări: 5
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus