Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:ligamente
Id-ul tau:404
Id-ul staff-ului reclamat:-7
Motiv:am primit ban 7 zile pe motivul roleplay de natura speciala
Explicatie: eram la sectie mort doar eu cu un medic in celula iar dupa ce am luat trusa am luat medicul ostatic pentru a evade din sectie iar in regulament nu scrie ce am facut eu
Dovezi:

Member
Membru staff
[1] 43. Roleplay-urile de natură specială
Roleplay-urile de natură specială, precum atentatele, atacurile teroriste, sau atacurile asupra unei secții, trebuie să fie aprobate în prealabil de către un membru staff cu rangul de Community Support sau superior. Este important de menționat că un atac asupra polițiștilor în timpul procesării/încarcerării se considera, de asemenea, un roleplay de această natură.
ATENȚIE: Astfel de roleplay-uri sunt monitorizate de către echipa staff, iar toată lumea care moare într-un acest fel de roleplay o să primească CK.

Member
Membru staff
Bun,am zis sa apelez la logica si sa iti spun cum vad eu situatia:
Persoana era în procesare în secție și a scos arma, luând un ostatic pentru a pleca,cu un politist de fata,probabil fiind si altii in sectie si proximitate. Conform regulamentului, un astfel de atac în timpul procesării este considerat roleplay de natură specială și necesita aprobare staff în prealabil.
So,reclamatie respinsa
t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus