Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau: Palemiro sef.
Id-ul tau: 20964
Id-ul staff-ului reclamat: -10 CRISTI
Motiv: META-GAMING 120 MINUTE.
Explicatie: Salut! Eram cu un prieten care el era intr o mafie pe nume Sons Of Anarchy si vorbea pe cascuta cu cineva si am zis da si mie cascuta sa vorbesc si eu, prima data mi a zis o si dupa am aprins filmareaa, ca eram cu gandu ca spunea ca fac meta-gaming, si am cerut o din nou spunundu i sa o mai zica odata ca am iesit si am uitat, il trage pe prietenu meu de rp si il sanctioneza refuzand sa vada o filmare, pe asta o lasa la o parte, eu aratandu i filmarea si explicandui chestiile ce s a intamplat, el tot ma sanctioneaza, am toate filmarile dar nu stau sa imi bat capu lasa jailu si warn ul, vreau sa isi ia staff warn pentru ca la tras din rp fara motiv... si sanctioneaza fara motiv...
Dovezi:

Member
Vorbind la telefon OOC se sanctioneaza !!!! Am sa discut cu el daca la strigat pe CHAT pe celalalt !!! Dar sa vedem de unde ati aflat voi cascuta inainte !!!

EDIT : Odata ce voi va luati PK nu mai aveti nici o informatie despre mafie , Toate informatiile trebuiesc uitate !!!
Voi ati intrat pe cascuta si vorbeati cu Maria daca nu ma insel se vedea pe cascuta !! + ca pe filmare cand Cristi era in NC langa voi va rugati de ID 7182 Alex sa va spuna cascuta !!! Dar voi erati deja pe cascuta !!!

RECLAMATIE RESPINSA

T/C

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus