Secțiune navigare

Reclamatie Staff - Helper in Teste Ellie

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:woolly26
Id-ul tau:42273
Id-ul staff-ului reclamat:15231
Motiv: Toate pedepsele
Explicatie: Deci eu id 7046 m-a omorat dupa ce l-am dus la casa si nu a platit cursa de taxi, am chemat un admin la ticket si Ellie este total dezinteresata de problema si nu ii pasa de faptul ca id 7046 nu a platit cursa de taxi si m-a omorat care se poate considera un fel de Rob & Kill + omorat persoana care face joburi legale. Maxim dovada este faptul ca am vorbit mort dupa ce am fost suparat ca admin are dezinteres total si urmeaza sa pierd iteme in inventar care valoreaza 20k+ din cauza disinteresului acestui helper.
Dovezi: Doresc sa vorbiti cu acest helper si sa o puneti sa arate dovezile si dupa sa analizati explicatia mea si sa veniti cu un verdict.

Like

New member
Maxim putea sa imi dea pedeapsa ca am vorbit mort, nu poti sa consideri 2 tickete ca ticket repetitiv. De la 3 in sus se poate considera ticket repetitiv.

New member
Faptul ca id 7046 m-a omorat si nu a platit cursa din /fare se poate considera Rob & Kill deoarece m-a jefuit de banii pe care trebuia sa ii primesc din cursa de taxi.

New member
Vreau ca Ellie sa arate dovezile adminului care analizeaza aceasta postare pentru pedepsele oferite mie.

Active member
Ai o filmare dacă da te rog să o urci pe youtube nelistata altele o să închidem reclamația după 24h drept lipsă de interes

New member
Oricum reclamatia asta nu e ca sa fie staffu pedepsit ci mai mult despre pedepsele oferite mie.

New member
Ai o filmare dacă da te rog să o urci pe youtube nelistata altele o să închidem reclamația după 24h drept lipsă de interes
Tinand cont ca nu am o filmare, nu ma pot astepta ca stafful sa fie pedepsit, dar totusi doresc sa va uitati pe dovada si sa imi dati un raspuns legat de dovezile helperului.

New member
Este prima abatere pe care am avut-o, cred ca meritam sa fiu pedepsit, doar ca mi se pare pedeapsa prea mare, dar posibil ca ma insel.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus