- Subiect Autor
Numele tau:Raymond Barosu
Id-ul tau:30234
Id-ul staff-ului reclamat:15811
Motiv:Jail pe nedrept
Explicatie:Adminul cu id:15811 si cu numele Darius a dat jail pe nedrept cand am fost omorat de un civil non-rp ,eu facand tiket ca sa pot arata filmare cand am fost omorat non-rp,adminul a venit la tiket si a dat jail fara sa se uita la fimare sau sa isi dea vreun interes in tiket
Dovezi:am filmare dar nu o pot atasa fiindca este prea mare fisierul voi posta un link cu videoclipul de pe yt
in videoclip se poate observa cum am fost omorat nonrp iar pe urma cand a raspuns adminul am primit jail o ora pt ticket nejustificat se poate intreba si adminul respectiv,filmarea s-a oprit cand a venit adminul ca sa pot arata dovada ca am fost omorat pe nedrept dar in schimb am primit jail
Id-ul tau:30234
Id-ul staff-ului reclamat:15811
Motiv:Jail pe nedrept
Explicatie:Adminul cu id:15811 si cu numele Darius a dat jail pe nedrept cand am fost omorat de un civil non-rp ,eu facand tiket ca sa pot arata filmare cand am fost omorat non-rp,adminul a venit la tiket si a dat jail fara sa se uita la fimare sau sa isi dea vreun interes in tiket
Dovezi:am filmare dar nu o pot atasa fiindca este prea mare fisierul voi posta un link cu videoclipul de pe yt
Ultima editare: