Secțiune navigare

reclamatie staff catre gabanakis

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Fane Fatalu
Id-ul tau: 3672
Id-ul staff-ului reclamat:234
Motiv: Mi a vorbit cu "coaie" la ticket si imi da jail mort
Explicatie:Am fost tras la el si a inceput sa mi spuna ca mi da ban ca nu l las sa spuna ce sanctiune am chiar daca mi a zis o si apoi imi zice cu coaie si imi jail mort fiind adica la jail eram mort oricum vedti totul pe filmare
Dovezi:filmare

New member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Aici m-a prins si in niste nervi dar la inceput i-am vorbit frumos pana acesta a inceput sa vorbeasca peste mine si sa nu asculte ce am de zis la jail a fost Larisa acolo care ia dat rev!

New member
Pe mine nu ma intereseaza ca ai fost tu nervos deoarece la ticket noi ai voie sa te coporti asa si plus la jail a zis si la Larisa ca nu ai voie sa ma trimiti mort!!
Doresc sa fie sanctionat conform regulamentului staff!!

New member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Si eu ti-am spus ca am vorbit frumos pana tu ai inceput sa vorbesti peste mine si era doua dimineata frate eram si obosit daca ai observat prima oara ti am dat 390 min cu motiv 390 si dupa am corectat

New member
Asta este head of staff ul o sa decida daca iti iei sanctiune nu ma intereseaza ca era 2 dimineata daca ai un comportament neadecvat atunci sa se sanctioneze corect si plus ca te ai gasit tu ca helper in teste sa ma ameninti ca mi dai ban cand tu nu ai acces la asa ceva

Member
Am sa discut cu adminul respectiv si va fi sanctionat !! pentru limbajul care la avut + ca nu a dat rev inainte de a iti da Jail !!
Sanctiunea ramane !!

TOPIC / CLOSED

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus