Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Camila roco
Id-ul tau:3214
Id-ul staff-ului reclamat: 424
Motiv: nu stie sa sanctioneze.
Explicatie: spune ca se pune ca id ceck daca eu cred ca a facut fail si ma uit la idul lui + nu se uita la filmare de la inceput pana sfarsit+ spune ca se pune ca refuz daca rulez ca nu am cheile la mine +isi da tp fara sa intrebe daca are rp+sta pe camera teste staff fara sa dea teste+ne trage pe camera teste staff cat timp sunt libere cemere pentru tickete

Ultima editare:
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Id check-ul se face doar dupa ce ati terminat rp-ul, nu in timpul desfasurarii lui, sau doar daca este o urgenta (hacker, troll, etc).
In legatura cu camera de teste, nu este nimic grav ca erati acolo, atata timp cat nu incurca pe nimeni.
Astept sa vad filmare de la cele intamplate.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
S-a sanctionat corect. Nu vad nicio greseala din partea adminului. Acolo nu a fost no fear, baiatul in portocaliu (nu stiu daca esti tu), a facut id check cand nu era cazul, persoana care a facut ticket a spus pe /me ca va ia cheile, dar voi nu ati descuiat vehiculele, e imposibil sa spuneti ca nu aveati cheile la voi, deci clar refuz. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus