Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Raul Alexandru
Id-ul tau: 22561
Id-ul staff-ului reclamat: 919
Motiv: metagaming
Explicatie:Deci eu aveam un suspect in custodie si mergeam inspre sectie, dupa care persoana data in urmarire de mine in urma cu 20 minute s-a indreptat spre sectie, eu am intrat in sectie si pe gps-ul meu vazusem masina cum intra in sectie, m-am dat jos din masina si in momentele ce urmeaza am scos pistolul si am pus-o pe masina respectivului care era dat in urmarire, i am spus frumos sa se dea jos din masina pentru ca este dat in urmarire si pentru siguranta mea de a nu fugii, dupa care domnul micutu care era dat in urmarire generala a facut ticket, a venit alesson si mi-a dat jail pentru metagaming, nu mi se pare normal ca atunci cand eu cer asistarea unui grad mai mare sa-mi raspunda cu nu, si eu spun ca nu am gresit, pentru ca odata ce este dat in urmarire, am spus sa pun arma pe el, sa il dau jos pentru singura mea de a nu fugii.
Dovezi: - Filmare la nevoie.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Nu e nevoie să vină alt grad la ticket. Se ocupă persoana care ți a preluat ticketul, iar în caz ca ești nemulțumit ai tot dreptul să îi faci reclamație.

Ai la dispoziție 24h sa pui filmarea aici, o urci pe youtube pe nelistate și lași link aici. În caz contrar reclamația va fi respinsă automat.

Member
Reclamatie respinsa! Nu aveai de unde sa stii ca acea persoana avea wanted sau nu cand avea masina schimbata, te-ai luat dupa acel cerc de wanted de pe harta! Sanctiunea este data pe merit!
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus