Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Mario
Id-ul tau:16640
Id-ul staff-ului reclamat:212
Motiv:AM ZIS PROST LA TK SI MI AM LUAT JAIL
Explicatie: video
Dovezi:filmare

New member
Si adminul nu vrea sa sanctioneze ca el cica a incercat sa lase geamul doar ca baiatul abea cand a vazut ca m am scarpinat l a lasat, nu mi se pare corect jail ul pentru un cuvant prost care nici macar nu e injuratura

New member
Am vorbit si cu andrei catalin si nu se este o jignire cuvantul prost si eu ti am spusa sa il sanctionezi si pe el si n ai vrut pentru ca nu i se vede ala pe ecran

New member
Membru staff
Am vorbit si cu andrei catalin si nu se este o jignire cuvantul prost si eu ti am spusa sa il sanctionezi si pe el si n ai vrut pentru ca nu i se vede ala pe ecran
A incercat sa deschida geamul doar ca era buguit de la masina

New member
eu am spus ca daca ma sanctionezi pentru cuvantul prost vreau si eu ca el sa fie si plus cand a vazut ca m am uitat la id lui a mers geamul incredibil asa ceva

New member
Membru staff
eu am spus ca daca ma sanctionezi pentru cuvantul prost vreau si eu ca el sa fie si plus cand a vazut ca m am uitat la id lui a mers geamul incredibil asa ceva
Tu nu intelegi ca masina aia s a buguit?am incercat si eu sa vad daca merge si la mine se vedea inchis si la voi deschis.Asa a patiti si el la CNN

New member
Tu nu intelegi ca masina aia s a buguit?am incercat si eu sa vad daca merge si la mine se vedea inchis si la voi deschis.Asa a patiti si el la CNN
cum zici tu da el a deschid geamul fix cand m am uitat la id ce inseamna asta ? si ai sanctionat gresit aseara pentru cuvantul prost care nici macar nu e injuratura mi ai dat jail..... si el care vorbeste din masina nu il sanctionezi

New member
Membru staff
Salut Mario, după părerea mea admin ul te a sancționat corect, înțeleg ca erai supărat și ca de aia ai reacționat așa, dar l ai făcut prost până la urmă, și nu avea cum să fie pg dacă mașina era buguita. Chiar dacă la tine nu se vedeau la el se vedeau deschise deci nu era vina lui, Deci ca urmare T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus