New member
- Subiect Autor
Reclamatie SKR_009 [40891]
Numele tau: Triceps Uraganu
Id-ul tau: 617
Id-ul staff-ului reclamat: 40891
Motiv: Jail pentru pg(sanse egale).
Explicatie: Era razie pe sandy si era un DIICOT care alimenta tin sa precizez faptul ca alimenta pe o zona rau famata in timp ce se petrecea o razie. Eu fiind un mafiot am profitat de ocazia ca el alimenteaza si l-am ucis. Nu mi-se pare corect faptul ca eu am fost sanctionat ca nu am oferit sanse egale tinand cont ca el nu are ce cauta la locul respectiv SINGUR. Sa fim sinceri, in viata reala n-ai sa vezi vreodata un politist alimentand masina intr-o favela.
Niste intrebari de ale mele:
Numele tau: Triceps Uraganu
Id-ul tau: 617
Id-ul staff-ului reclamat: 40891
Motiv: Jail pentru pg(sanse egale).
Explicatie: Era razie pe sandy si era un DIICOT care alimenta tin sa precizez faptul ca alimenta pe o zona rau famata in timp ce se petrecea o razie. Eu fiind un mafiot am profitat de ocazia ca el alimenteaza si l-am ucis. Nu mi-se pare corect faptul ca eu am fost sanctionat ca nu am oferit sanse egale tinand cont ca el nu are ce cauta la locul respectiv SINGUR. Sa fim sinceri, in viata reala n-ai sa vezi vreodata un politist alimentand masina intr-o favela.
Niste intrebari de ale mele:
- Nu este fail rp faptul ca el se opreste sa bage benzina pe rau famata in timp ce lumea se bate cu politia?
- Dc se pune ca si pg cand lumea se bate cu politia si el ar trebui sa-si asume faptul ca isi poate lua cutit sau glont in cazul respectiv?
- Daca alimentez in timp ce sunt intr-o bataie, pot folosi o benzinarie in avantajul meu ca sa fiu lasat in pace?
Atașamente
Ultima editare: