Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Casses
Id-ul tau: 24945
Id-ul staff-ului reclamat: 175
Motiv: ban temp "miniciuni la tk"
Explicatie:

mia dat ban temporar pentru minciuni la tk chiar daca nu mi se pare ca am mintit ( am sarit din masina pe joc si la tk ma intrb cv de genu cum am cazut si am zis ca poate am cazut din masina idk si dupa iam zis ca mam aruncat ) nu mi se pare minciuni deoarece poate am cazut dar iam zis ca mam aruncat...... ( doar am zis ca era posibil sa fi cazut)
Dovezi: Pot sa arat rp la care am fost sanctionat si el sa arate convorbirea de pe dis pentru ca un stafff trebuie sa filmeze 24/7 ( presupun ca daca nu are filmare imi scoate ban si imi da jail...)

Member
Acceptata !!
Daca ai o filmare te rog incarca pe YouTobe la nelistate si lasa link aici !!
Ai 24h la dispozitie !!!

New member
Acceptata !!
Daca ai o filmare te rog incarca pe YouTobe la nelistate si lasa link aici !!
Ai 24h la dispozitie !!!
nu am dar domnul skay nu ar trebuie sa aiba ca o dovada pentru jail??? ( am facut reclmatia dupa 2-3 ore de la incident) nici eu nu stiu cu ce am mintit deci ce sa spun

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
nu am dar domnul skay nu ar trebuie sa aiba ca o dovada pentru jail??? ( am facut reclmatia dupa 2-3 ore de la incident) nici eu nu stiu cu ce am mintit deci ce sa spun
Trebuie sa aveti o dovada care sa dovediti contrariul, in consecinta reclamatia este respinsa.

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus