Secțiune navigare

reclamatie skay ( continuare)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Casses
Id-ul tau: 24945
Id-ul staff-ului reclamat: 175
Motiv: ban temp "miniciuni la tk"
Explicatie:

mia dat ban temporar pentru minciuni la tk chiar daca nu mi se pare ca am mintit ( am sarit din masina pe joc si la tk ma intrb cv de genu cum am cazut si am zis ca poate am cazut din masina idk si dupa iam zis ca mam aruncat ) nu mi se pare minciuni deoarece poate am cazut dar iam zis ca mam aruncat...... ( doar am zis ca era posibil sa fi cazut)
Dovezi: Pot sa arat rp la care am fost sanctionat si el sa arate convorbirea de pe dis pentru ca un stafff trebuie sa filmeze 24/7 ( presupun ca daca nu are filmare imi scoate ban si imi da jail...)

New member
Numele tau:Casses
Id-ul tau: 24945
Id-ul staff-ului reclamat: 175
Motiv: ban temp "miniciuni la tk"
Explicatie:

mia dat ban temporar pentru minciuni la tk chiar daca nu mi se pare ca am mintit ( am sarit din masina pe joc si la tk ma intrb cv de genu cum am cazut si am zis ca poate am cazut din masina idk si dupa iam zis ca mam aruncat ) nu mi se pare minciuni deoarece poate am cazut dar iam zis ca mam aruncat...... ( doar am zis ca era posibil sa fi cazut)
Dovezi: Pot sa arat rp la care am fost sanctionat si el sa arate convorbirea de pe dis pentru ca un stafff trebuie sa filmeze 24/7 ( presupun ca daca nu are filmare imi scoate ban si imi da jail...)
ati dat topic close dar nu mi se pare normal pentru ca eu cum ar trebuie sa am o dovada cu dis cand ii aratam filmare ( el ar trebui sa aiba filmare mai ales la un ban temp ....)

Member
Bun deci un singur topic sa mai deschizi si iti vei lua WARN si aici !!! tocmai ce ti-a fost un topic inchis pentru lipsa dovezi !!

TOPIC / CLOSED

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus