Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Numele tau: Envy
Id-ul tau: 27982
Id-ul membrului Sindicat:b308
Motiv: da ck fara dovada
Explicatie: erau niste prieteni la jefuit, si a venit nahoya si i-a prins, a facut mișto de ei, a zis ca ii iarta si ca pe da haine sa nu le fie frig, si când dau ei sa plece, le da glont dupa care ck, fara a avea o dovada clara unde acestia jefuiesc, au gasit o 3 franghii la unul, dar franghia irl nu se foloseste doar pt jefuit in pula mea + ca pe baieti i a prins la jefuit dintr-un mare fail
Dovezi: filmare cu tot

Member
Plus dacă ei spuneau că nu jefuiesc nu își lua ck
Mda oricum voi ati venit in mare parte prin meta, ca aia de au fost jefuiti au scris in /f si mda, roleplay de calitate sa scrii in /f cand esti jefuit

Member
Pe mine m-au chemat ic au intrat pe cascuta comună
Pai da, dupa ce le-au scris pe /f, si ma rog, nu mi se pare normal sa dai ck fara dovada, doar ca o zis ca a jefuit, poate a jefuit anu trecut sau a jefuit o banca ceva

Member
Pai da, dupa ce le-au scris pe /f, si ma rog, nu mi se pare normal sa dai ck fara dovada, doar ca o zis ca a jefuit, poate a jefuit anu trecut sau a jefuit o banca ceva
Ei au spus că jefuiesc persoane și că au jefuit sau au încercat să jefuiască în acea zi

Member
Plus că dacă au cum să dovedească că ăia au făcut meta ar fi foarte bine

Member
Plus că dacă au cum să dovedească că ăia au făcut meta ar fi foarte bine
Iti dai seama de meta, ca a zis ca nu are dovada, ca nu voia sa aratae ca se vedea cum scria pe /f

Member
Data viitoare când faci o reclamație vino și cu video pus aici și cu un limbaj decent te rog …

TOPIC / CLOSED

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Salutare, revin eu cu un raspuns pentru tine Domnule Envy.
1. La mana, prietenii tai sunt niste jefuitori cartonati de toata jena care habar n-au sa miste nimic.
2. Sindicatul nu are cum sa fie chemat pe /F nefacand parte dintr-o factiune, sindicatul apare doar atunci cand este chemat pe cascuta Comuna.
3. O data ce te-au prins mafiotii cu franghiile pe cayo perico, si idiotii aia si mai si recunosc ca sunt jefuitori, chiar nu mai are nimeni nevoie de o dovada mai clara de jefuiala.

Sper ca te-ai lamurit. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus