Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Mateo
Id-ul tau: 25800
Id-ul membrului Sindicat:69
Motiv: ck
Explicatie: eram in corleon amai de mult si nu miam luat pk, am ramas cu imbracamintea lor iar unii de la ei cred cac jefuiau, ma plimbam random prin oras cand a venit vreo 4 masini si mau incoltin in zp, mau perchezitionat si pus sa ma urc la ei in masina, mau dus ca ei la casa, mau pus in genunchi chemato pe miha si iau aratat ceva vid, dupa care ma pica si imi da ck, nici nu miau verificat buletinu sa vada daca sunt eu cel din primul clip sau ceva, doar a vazut ca seman la haine si miam luat ck. deasemenea cei din corleone mau si rapit din zp si au facut si ei cateva failuri. Deasemenea am geamurile full fumurii la masina si nustiu cum ar fi putut sa stie ca sunt eu
Dovezi:
1769586923554.png

Ultima editare:
JKE SEFU
Membru staff
Esti cumva persoana care a incercat sa-si jefuiasca liderul iar apoi a fost prins cateva zile mai tarziu?

Member
Eu eram cu ei dar nu prima oara ma prins pe mine, plus ca filmarea care ia aratato pingu mihaelei era trecuta de 48h si nu era valida

New member
Membru staff
AM vorbit cu denisjke in seara respectiva de ce sa iltamplat si a spus ca iti ramane ck-ul

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus