Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: Francesco
Id-ul tau: 19885
Numele organizatiei reclamate sau id-urile participantilor: Romanes
Motiv: Da oameni afara din mafie si nu le da transfer
Explicatie: transferul este obligatoriu am facut tkk a venit adm a anuntat liderul si mi s a zis ca daca nu vad ca ii da somaj sa ii fac reclamatie la mafie
Dovezi:

1772734502255.png1772734527495.png1772734538766.png

Ultima editare:
New member
Ba cata invidie si dusmanie pe voi, daca baiatu si-a luat black list si ban la ce il ajuta acel somaj, sau cumva tu nu poti dormi noaptea de grija altuia?
Ar trebuie sa se faca ceva cu astea care fac reclamatii de aiurea, dece nu se aplica regula de post hunt.

New member
Apropo francesco cat noroc ai ca nu am pastrat mesajele de la tine cand imi scriai ooc sa te bag in mafie, oare de aici se trage supararea asta pe tine ?

New member
I a frate sa vad si eu cand m am rugat eu vreodata in viata asta sa intru in Romanes sunt in medelin de mai mult de jumatate de an, infine irelevant nu am stiut ca are bk sau ce o fi avut el, am fct tk pt trb asta, adminul mi a zis ca a dat mesaj sa ii postezi somajul si mi a zis ca daca nu il vad sa fac reclamatie asa ca asta am facut nu este nicio dusmanie dar sa fim corecti.

Sus