Secțiune navigare

Reclamatie rober - face favorizari

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Dau La Haz
Id-ul tau: 555
Id-ul staff-ului reclamat: 781 parca
Motiv: Am jefuit un baiat si nu a fost sanctionat nici pt check id si nici pentru metagaming, s a ocupat Coman de ticket a sanctionat decat pe prietenii celui pe care l-am jefuit dar pe el nu, ca el cica vorbea cu unu din joc si ca nu i a zis nimic de locatie cu toate ca i-a dat id meu si numele, in fine am lasat-o asa... Dupa o ora sunt tras la un alt ticket de catre rober (100% cu el in mafie si prieteni) sa fiu sanctionat eu pt fail rp, domnu rober imi baga 6 oameni pe camera de tickete care n au avut nici o treaba cu ticketul si nici cu rp ca sa ma enerveze si sa se bage aiurea ca apoi sa imi dea pt comportament neadecvat, eu l am injurat pe unu dintre ei si dupa ma injura si el dar el nu isi ia comp neadecvat la ticket. (Din cauza la favorizariile astea o sa va plece toti si va bateti joc de munca lu @Denisjke HAOSRO)
Explicatie: mai sus
Dovezi: Ban 3 zile - Comp neadecvat la ticket.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Incarca filmarea pe youtube pe nelistate si lasa link aici. Ai la dispozitie 24h altfel reclamatia va fi respinsa

New member
Incarca filmarea pe youtube pe nelistate si lasa link aici. Ai la dispozitie 24h altfel reclamatia va fi respinsa
Sa vina cu filmarea adminu care m a sanctionat si cum a bagat 6 in camera de tickete sa mi dea foc pe voice sa mi iau eu comp neadecvat.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Fara o filmare cu cele intamplate din pacate sunt nevoit sa iti resping reclamatia. (Am vizionat filmarea, ai luat sanctiunea pe drept)

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus