Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Buzduganu
Id-ul tau: 20179
Id-ul staff-ului reclamat: 8
Motiv: nu mia dat giveway
Explicatie: am castigat la givaway eram on pe joc si pe discord 3 helperi in teste mau tras pe camera de givaway si leam spus ca nu voi putea vorbi da pot sa arat toate cerintele dupa aproximativ 3 min a intrat id 8 (
𝕯𝖆𝖓𝖞_𝕮𝖔𝖉𝖗𝖚𝖙𝖆 𝕴𝕯 𝟖) si a dat rerolled pe motivul ca nu il auzeam+am primit si time out fara motiv in conditii givaway nu scrie nicaieri ca pot sami iau time out daca nu il aud pe discord ( as vrea sa primesc premiul deoarece faptul ca nu ma auzeam pe discord nu e un moriv)
Dovezi: am dovada ca eram pe joc

Screenshot (275).png

Ultima editare:
Member
Membru staff
Respins 5 minute team strigat si nu ai dat partajarea stateai pe mut efectiv mai team tras o data tot nu raspundeai ati dai seama ca dupa 5 minute ai toate condițiile facute ! T/C

New member
Respins 5 minute team strigat si nu ai dat partajarea stateai pe mut efectiv mai team tras o data tot nu raspundeai ati dai seama ca dupa 5 minute ai toate condițiile facute ! T/C
bine sa presupunem ca e corect ca nu am primit da time out dc am primit?

New member
NU AUZEAM macar daca ma scoteai si intram iar asteptare + cand ma tras eu am pus parta da nu era nimeni grad mare sa se uite

Member
Membru staff
daca ai fost tras de 2 ori si nu vb ce tot. Atata next time sti ca trebuie sa vb ales ca te strig de atatea ori si daca te înscrii iar acum sti ca daca nu vb nu se pune giveway! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus