Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Michelangelo
Id-ul tau:20432
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: nu stiu am doar numele Esposito Blanco si D-68
Motiv:abuz in serviciu,neprofesionalim, daune morale si fizice
Explicatie: ma plimbam cu masina cand am vazut ca domni politisti aveau o urmarire si dupa au facut accident ,am trecut pe langa ei si ei sustin ca au venit dupa mine dar eu aveam muzica si nu am auzit sirenele dupa cand sa terminat muzica am tras pe dreapta pentru ca am auzit sirenele si am fost indentificat , domnul politist Esposito Blanco a spus sa mi se puna catusele pentru ca am fugit de politie iar eu am solicitat un grad superior, gradul superior nu mi sa acordat iar dupa le-am aratat filmarile de pe camerele de bord din autoturismul meu, dupa mi sa pus catusele si a fost chemata o masina de transport, iar dupa aceasta cand a ajuns masina de transoport la primul viraj domnul D-68 a facut accident eu ne avand centura pusa iar dupa pe un ton foarte ne respectuos m-a insultat , dupa am ajuns la sectie si domnul d-68 a stat cu mine a spus pe cascuta sa mi se acorde maximul de sentita pentru ca i-am spus ca am sa rezolv pe o cale legala prin aceasta reclamatie, dupa a venit domnul Esposito Blanco si a inceput procesarea fara sa imi comunice drepturile , a solicitat pana la urma dupa insistentele mele sa solicite un grad superior dar mi sa spus ca nu este disponibil, dupa aveam o arma alba mai exact cutit pe care o foloseam la taiatul atelor de baloti pe care ii faceam la job, dupa aceea mi sa facut cazier si mi sa acordat amenda . Dupa aceea am fost intrebat de catre domnul Esposito Blanco cum vreau sa merg la penintenciar pe cale de transport sau expres tinand cont ca sentinta mea totala a fost de 390 de luni.
Dovezi: filmari de pe go pro si camerele de bord
Precizare : doresc sa imi fie acordate inapoi telefonul mobil si statia radio suma de 60.000 de lei pe care i-am primit amenda , sa mi se scoata cazierul ,sa fiu eliberat din detentie si sa mi se acorde daune morale si fizice 30.000

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus