Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: robybuble
Id-ul tau:1207
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:nu am id ca am vrut sa fac rp am doar legitimatile
MotivUn rp de dezamagitor fiind un grad superior si ceilalti fiind elevi le spuneam eu mai bine codul penal
Explicatie:am primit amenda pt arma de calibru mic si aveam permis port arma, am primit pt fuga de politie si le am spus ca am dovada dar trebuie sa astpete 10 min sa le arat ca mi a pus cineva arma la cap, asalt cu arma mortala nu au avut filmare ca am tras
Dovezi:filmare

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Numele tau: robybuble
Id-ul tau:1207
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:nu am id ca am vrut sa fac rp am doar legitimatile
MotivUn rp de dezamagitor fiind un grad superior si ceilalti fiind elevi le spuneam eu mai bine codul penal
Explicatie:am primit amenda pt arma de calibru mic si aveam permis port arma, am primit pt fuga de politie si le am spus ca am dovada dar trebuie sa astpete 10 min sa le arat ca mi a pus cineva arma la cap, asalt cu arma mortala nu au avut filmare ca am tras
Dovezi:filmare
Salut, nu te auzi pe filmare
Acolo s.a produs o mare incurcatura deoarece au fost oameni adusi si de sandy si de la jaf (din cate am inteles de la ei) pe care i.au amestecat si nu au mai stiut sa sanctioneze.
O sa incerc sa fac tot posibilul sa ii gasesc dupa legitimatii si cei mai mari in grad vor primi o amenda in valoare de 100k si 1/3!

New member
Salut! Tin sa te anunt ca nu a fost nici un jaf am fost singur in aceea sectie

Member
Salut! Tin sa te anunt ca nu a fost nici un jaf am fost singur in aceea sectie
O sa aflam despre cine e vorba si vor fi sanctionati. Iti multumim pentru ca ai raportat problema si ne cerem scuze pentru intamplarile neplacute.

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus