Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Bostan
Id-ul tau:8725
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: 27
Motiv: ma baga la inchisoare pt fuga de politie cand eram in masina cu unu si nu aveam ce sa fac
Explicatie: ii zisesem la ala de conducea sa nu mai fuga ca nu scapam oricum da nu a vr sa se opreasca (nush dc nu mi se aude microfonu pe filmare cred ca e bug de la instant replay), problema mea e ca mi-a si facut cazier mi-a luat si toti banii pe care ii mai aveam si nu a vr sa ii arat filmare sa dovedesc ca nu am vrut sa fug, ma intrebat daca am filmare si am zis ca da si i-am zis sa ii arat si de fiecare data nu mai zicea nmk dupa.
Dovezi:filmare

Member
Salut, in urma vizionarii filmarilor am ajuns la concluzia ca singura greseala facuta de pd este ca nu te-au lasat sa le prezinti filmare! In rest au sanctionat corect conform codului penal! Din nefericire nu ii pot sanctiona. Sa imi spui daca te mai ajut cu ceva

New member
Pai asta era toata ideea ca sunt acuzat pe nedrept adica ei au spus ca imi pot dovedi nevinovatia cu o filmare si cand am incercat sa le arat nu au vrut. Adica ei trebuia sa vada filmarea si dupa doar sa ma bage la jail daca considerau ca trb. Pe rationamentul asta si pe baietii aia 2 din portbagaj trebuiau sa ii ia ca complice la crima ca si pe mine dar cu toate astea nu ia luat ... . Adica nu mi se pare corect sau ii iei pe toti pentru o fapta sau numa pe nimeni. Acm am un cazier degeaba, nu mai am niciun ban si daca mai fac un cazier am 5 si primesc ck ...

Member
Pai asta era toata ideea ca sunt acuzat pe nedrept adica ei au spus ca imi pot dovedi nevinovatia cu o filmare si cand am incercat sa le arat nu au vrut. Adica ei trebuia sa vada filmarea si dupa doar sa ma bage la jail daca considerau ca trb. Pe rationamentul asta si pe baietii aia 2 din portbagaj trebuiau sa ii ia ca complice la crima ca si pe mine dar cu toate astea nu ia luat ... . Adica nu mi se pare corect sau ii iei pe toti pentru o fapta sau numa pe nimeni. Acm am un cazier degeaba, nu mai am niciun ban si daca mai fac un cazier am 5 si primesc
Scuze dar nu te pot ajuta in legatura cu cazierele! Iti urez un rp bun in continuare!!! t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus