Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Andrei Spaidar
Id-ul tau:7707
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:nu le stiu id-urile dar ii cunosc
Motiv:mi-a dat 276 de min pt ca am fugit de politie si am avut o arma alba
Explicatie:eram cu masina la benzinarie si au venit doi politisti cu motocicletele si mi-au zic daca am omologare pt geamuri si eu am fugit dar am facut accident si m-au prins m-au controlat si m-au dus la penetenciar si mi-am luat 276 de min pt asta
Dovezi:am doar o poza cu cat mi-a dat dar cred ca au ei filmare

Active member
Membru staff
[09/01/2024 12:28:52][7707][PUSCARIE][add-sentinta] A fost bagat de [665] [602]Camataru Nicolas la jail pentru 276 minute

Am sa discut cu dansul si revin cu un raspuns.

New member
Numele tau:Maianus Coi
Id-ul tau:14100
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:nu stiu id urile dar stiu ca il cheama Comandante Ken si e agent sef
Motiv:JNu stie legea
Explicatie:Am luat o la stanga unde nu era semafor si m a oprit i am zis ca nu stie legea a inceput sa se rasteasca la mine si mi a dat amenda 6000 fara sa mi zica motivul ps mi a luat si permisul
Dovezi:Nu pot sa pun filmarea dar o am

Member
Numele tau:Maianus Coi
Id-ul tau:14100
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:nu stiu id urile dar stiu ca il cheama Comandante Ken si e agent sef
Motiv:JNu stie legea
Explicatie:Am luat o la stanga unde nu era semafor si m a oprit i am zis ca nu stie legea a inceput sa se rasteasca la mine si mi a dat amenda 6000 fara sa mi zica motivul ps mi a luat si permisul
Dovezi:Nu pot sa pun filmarea dar o am
Salut, fa un alt topic pentru reclamatia ta !

Active member
Membru staff
Am vazut filmarea iar sentinta pe care ti-au dat-o a fost total ok, ai uitat sa mai mentionezi si alte aspecte pe care le-ai facut. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus