Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: El Jefe Huerta
Id-ul tau: 168
Id-ul staff-ului reclamat: 1307
Motiv: interacțiuni cu femeile
Explicatie: Alaltăieri eram cu un membru din mafie și mergeam la gun shop , dintr-o dată aiurea Angy (Ștefania ) da cu crosa de golf în mașină fără motive și pune oamenii să mă lege aiurea ca mă uit la cei din Medellin printr-un geam ce făceau , ea crezând ca mă uit la fundul unei fete din gun shop care stătea cu spatele la mine .eu i-am dat cu bata în cap deoarece nu se oprea să îmi lovească mașina afară după care am fugit .Ea împreună cu Tibi din aceeași mafie vin după 5 minute împreună cu un agent șef sau comisar și se dau jos la noi în care eu sunt împușcat și m-au trimis în jilava 300 de minute .

Pentru chestia asta eu am căutat-o aseară în locațiile în care știu ca frecventează și am prins momentul în care sa o prind și să o răpesc .
Nu mai vorbesc de faptul ca după ce am prins-o făcea abuz de piggyback și mult le altele pentru care și-a luat sancțiune .

Adminul Fane , Denis și încă cineva au fost prezenți la acel ticket și pot confirma ca Angy a.k.a Ştefania a recunoscut la ticket ca a făcut toate chestiile astea + mi se pare un motiv destul de plauzibil să o prind și să o omor .

Dovezi : O să încarc filmarea când ajung acasă cu ticket ul în care a recunoscut chestiile astea de s-au întâmplat cu o seară înainte.
Puteți să îi cereți filmare de la ticket și lui Fane

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Aștept filmarea, ai 24h la dispoziție altfel reclamația va fii respinsa

New member
Ok , dar nu ajung decât în jur de ora 9 deseară . Dacă doriți puteți să îi cereți filmare lui Fane de la ticket și acolo se vede absolut tot

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Adminul a fost sanctionat deja.

Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus