Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: cristutz
Id-ul tau:17
Id-ul staff-ului reclamat:1307
Motiv:Favorizari
Explicatie:Eram pe dis a vazut ca am castigat gw si da pheonix reroll am intrat cu el pe vc si a zis ca nu imi arata game activity ul si i am zis si eu si tataie din staff ca aveam si am si el imi cere filmare ca aveam game acticivity el a mai dat un reroll si zis ca nu vede la nimeni si am spus dc nu il imi da mie premiul daca zic eu si tataie ca am avut si el a spus ca nu vede la toti si ia dat premiul lui unu care a activat game activity ul cu el pe vc si la crezut ca avea
Dovezi: loguri

Member
Numele tau: cristutz
Id-ul tau:17
Id-ul staff-ului reclamat:1307
Motiv:Favorizari
Explicatie:Eram pe dis a vazut ca am castigat gw si da pheonix reroll am intrat cu el pe vc si a zis ca nu imi arata game activity ul si i am zis si eu si tataie din staff ca aveam si am si el imi cere filmare ca aveam game acticivity el a mai dat un reroll si zis ca nu vede la nimeni si am spus dc nu il imi da mie premiul daca zic eu si tataie ca am avut si el a spus ca nu vede la toti si ia dat premiul lui unu care a activat game activity ul cu el pe vc si la crezut ca avea
Dovezi: loguri
Reclamatie respinsa

Game Activity-ul trebuie sa fie mereu on si sa fi pe joc in momentul extragerii!

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus