Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: #stopMETA NVmPulosu
Id-ul tau: 213
Id-ul staff-ului reclamat: 1307
Motiv: Sanctioneaza in rp lui
Explicatie: Am trecut prin fata bancii desert, o skoda sau un passat vin dupa mine si ma intreaba ce fac cu casca aia pe cap si masca, omul de teren de la jaf il pica si eu ma alatur lui, sunt picat politistii nu ma leaga si la un moment dat in fata bancii scot arma fiind nelegat.
Dovezi:

Atașamente

• 1720517546734.png
    1720517546734.png
    66,7 KB · Vizualizări: 18
Member
Explicatie: Am trecut prin fata bancii desert, o skoda sau un passat vin dupa mine si ma intreaba ce fac cu casca aia pe cap si masca, omul de teren de la jaf il pica si eu ma alatur lui, sunt picat politistii nu ma leaga si la un moment dat in fata bancii scot arma fiind nelegat.
Dovezi:
salut Andrei,incarca filmarea pe youtube la nelistate si lasa link-ul aici!

Member
@AndreiNVm ai la dispoziție 8h să atașezi filmarea și să ne dai o descriere la fapta întâmplată. Detaliat !!

Member
Dovezi:
respins,dezinteres T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus