Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Tudor Giumbusluc
Id-ul tau: 9560
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: nu le am
Motiv: fac abuz de taser si nu se inteleg , is inapti
Explicatie: am paract neregulamentar , politistul a pus taser pe mine mi am cerut scuze si nu mi a zis nimic apoi am vrut sa mut masina si mi a dat taser , el zicand ca mi a spus ca sa stau pe loc ( se aude clar pe filmare ca nu zice nimic) , mai apoi vine colegul lui care imi spune sa ma ur in autovehiculul meu , cand am vrut sa fac asta la ordinele lui celalalt coleg al lui mi a dat iar taser pt ca am ascultat ce mi au cerut , apoi tot tine taserul pe mine fara motiv , apoi a zis unul catre altul " hai colegu lasa l ca plange prea mult " nu mi se pare normal ca in pd sa zica asa ceva indiferent de ce a facut cineva dar ma rog , mi au aplicat si amenda pt "masca si casca antiglont la volan" chiar daca nu eram la volan !!! ( am doar legitimatia unuia )
Dovezi:

Vizitator
Salut, reclamatia ta a fost analizata si luata in considerare. In cazul in care vom identifica ofiterii implicati, acestia vor fi avertizati in legatura cu actiunile si comportamentul avut.

Iti multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru situatia creata.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus