Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Narif
Id-ul tau: 27013
Id-ul staff-ului reclamat: Palemiro
Motiv: troll pe server / joaca pe alte servere / sanctiuni mizerabile
Explicatie: O persoana care a iesit din Puentes intra pe server doar pentru a da lame in studio cand prinde oameni afk si atat, acest individ joaca pe alte servere fivem, aici intra doar sa omoare oameni in studio i-am aratat lui Palemiro si dovada cand si-a luat Pk si absolut tot + filmare , apoi filmare cand mi-a dat lama acum in studio si din toata chestia asta el sanctioneaza rdm 180 minute mie, pai eu fac ticket ca sa dispara trolleri si mizeriile astea de pe server ca sa imi iau tot eu 180 de minute jail ? :))
Dovezi: https://medal.tv/games/gta-v/clips/2ewzjfnA0vQ88G/d1337fwnKO5j?invite=cr-MSxUZDIsMjI0OTUwMDUyLA

Atașamente

• forum1.png
    forum1.png
    74,2 KB · Vizualizări: 14
Numele tau: Narif
Id-ul tau: 27013
Id-ul staff-ului reclamat: Palemiro
Motiv: troll pe server / joaca pe alte servere / sanctiuni mizerabile
Explicatie: O persoana care a iesit din Puentes intra pe server doar pentru a da lame in studio cand prinde oameni afk si atat, acest individ joaca pe alte servere fivem, aici intra doar sa omoare oameni in studio i-am aratat lui Palemiro si dovada cand si-a luat Pk si absolut tot + filmare , apoi filmare cand mi-a dat lama acum in studio si din toata chestia asta el sanctioneaza rdm 180 minute mie, pai eu fac ticket ca sa dispara trolleri si mizeriile astea de pe server ca sa imi iau tot eu 180 de minute jail ? :))
Dovezi: https://medal.tv/games/gta-v/clips/2ewzjfnA0vQ88G/d1337fwnKO5j?invite=cr-MSxUZDIsMjI0OTUwMDUyLA
El a fost sanctionat cu 180+120 pentru rdm si meta, iar tu pentru rdm ca l ai impuscat la ticket cu navy ul.

New member
Nu, eu ti-am spus sa imi chemi un grad mai mare pentru a incerca sa scap de un troller de pe sv, atata timp cat exista asa ceva pe sv on cred ca aveam tot dreptul din moment ce am vrut sa ajut, mi se pare penibil sa imi iau eu jail domnul "helper in teste" care te joci pe alte servere si cand iei ban revii aici ca si cum nu s-a intamplat nimic .
PS: Omul asta joaca pe haos doar ca sa ne omaore la studio cand sunt AFK ! De cand a fost data afara din Puentes !

Ultima editare:
Nu, eu ti-am spus sa imi chemi un grad mai mare pentru a incerca sa scap de un troller de pe sv, atata timp cat exista asa ceva pe sv on cred ca aveam tot dreptul din moment ce am vrut sa ajut, mi se pare penibil sa imi iau eu jail domnul "helper in teste" care te joci pe alte servere si cand iei ban revii aici ca si cum nu s-a intamplat nimic .
Nu are nici o relevanta, atat timp cat sunt civil pe sv ul asta pot juca pe altele deocamdata sunt staff nu mai ma joc, aveam blacklist asta inseamna ca nu ma puteam juca pe altele ?

New member
Civil cu totul ai fii mult mai util serverului .

Member
Incarca filmarea pe youtube la nelistate si lasa link aici. Ai la dispozitie 24h, altfel reclamatia va fii respinsa.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus