Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Elvis
Id-ul tau:571
Id-ul staff-ului reclamat:488
Motiv: sunt bagat pe ne drept cand eu incerc sa rulez deschiderea portbagajului
Explicatie:am spus ca masina nu este a mea ca am inchiriat o de la un propietar si acesta nu mi da voie la portbagajul sau , ma baga la jail cu catuse , pe langa ca s a facut meta cu deschiderea portbagajului pentru ca aceea masina era de la organizatie si teoretic nu eram eu pe acte .
Dovezi:

New member
+ CA AM VRUT SA SPUN CAND MI A LUAT CHEILE CA EU AM DOAR O MACHETA DE CHEI DIN PLASTIC DE LA PROPRIETAR SI NU CRED CA SUNT BUNE PENTRU A DESCHIDE PORTBAGAJUL DAR NU AM APUCAT CA MI AM LUAT JAIL !!!

New member
Pe langa mesajul asta1708384619777.png, tot ce ai scris cu rulatul de chei din plastic nu se poate face deoarece nu ne mai oferi sanse la un roleplay egal ! Nu este meta deoarece ti-am luat buletinul si ti-am cautat placuta in /mdt si mi-a dat ca tu esti proprietarul,deci degeaba ai mintit.Tot ce trebuia sa faci in rp-ul respectiv era sa deschizi portbagajul deoarece am rulat ca ti-am luat cheia dupa ce am verificat ca tu esti detinatorul autovehicului.
FInal de nota, ar trebui sa te multumesti ca ai masini gratis de organizatie cu care sa te plimbi, nu sa te legi de asta pentru a nu intretine un rp. RECLAMATIE RESPINSA , T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus