Secțiune navigare

Reclamatie ochisor (continuare) (model modificat pentru intelegere intre player+staff [scuze])

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Stefan
Id-ul tau:824
Id-ul staff-ului reclamat:488
motivul continuarii :Fiind banat pe discord,si fara a avea dreptul de a raspunde la mesajul lui Domnul Frosty,vreau sa zic,ca in acea reclamatie,am zis si de domnul clow,id 305,si am si cerut explicatie,nu mi-a raspuns nimeni,dece?
Explicatie:deci,s-a produs o reclamatie pe ochisor,ca mi-a dat ban pe degeaba,in acea reclamatie sa specificat ca am luat ban pentru hack+troll din cauza unui BUG,nu a inteles,nimeni,ca nimeni nu citeste toata poezia care am facut-o,dece? neinteres din partea staff-ului,chiar sunt cu gandurile la voi,baietii din staff cu care am interactionat ultimile zile,dar voi din neinteres,nu cititi tot ce va scriu,si imi scriti inapoi un raspuns,la o intrebare din trei,MAI ZIC ODATA...blacklist-ul dat un an in urma a fost daca pentru un BUG,si am si dovezi...si dupa,mi-am pierdut curaj-ul sa mai fac ceva pe server,de aceea ma apucasem de chestiile rele,dupa ce am auzit ca mi-am luat unblacklist,M-AM LASAT DE CHESTIILE RELE!!!!! si nu mai am nimic in legatura cu ele!!!!!!!!!!!!! (sper ca o sa cititi macar asta) dupa,daca tot nu merit unblacklist,si una alta,dece isi ia unul,unban,doar fiindca da dovezi "false" pe altii,ca sa isi ia ala ban,si persona respectiva ban????? e specificata chestia asta in regulament???? daca "cooperezi" cu staff-ul (daca se poate numi cooperare acea chestie,de dai in gat pe cei ce au facut chestia 1 an in urma,si nu mai face,e ca si cum sa zici ca....nu,ca eu am facut dragoste cu ea 9 luni inainte,dece acum trebuia sa platesc ca sa imi nasca copilul...intelegeti?,vreau sa am si eu o posibilitate de a vorbi cu cineva,FARA SA NE INJURAM!!!!,sa vorbim calm,ca oamenii,si sa discutam despre aceasta chestie,mi-as dori sa vorbesc cu frosty personal pe chestia asta (daca are timp,daca nu are,accept orice persoana,care o sa ma asculte pana la URMA,si fara sa STRIGE/URLE,si fara a INJURA!) ,cap la cap,fara altcineva...
La ce intrebari doresti sa raspunda staff-ul prin acest subiect:
1.De ce mi-am luat blacklist pe motiv reseller hack,cand nu am vandut hackuri de cand mi-am luat unblacklist
2.De ce isi ia domnul 305 unban,drept dupa ce ma da pe mine in gat lui ochisor
3.De ce ochisor sta pe server-ul meu (posibil am raspuns-ul dar doresc sa ma asigur)
4.Am ceva metode ca sa iau unblacklist sa fac un rp de calitate pe comunitatea Haos?
Dovezi: am pus doar un screenshot de prima reclamatie!

ALTE PRECISARI:chiar imi cer scuze ca mi-am batut joc de model-ul care l-ati creat,doar ca,altfel,nu am cum da de voi,fiind ca am fost banat pe server de discord/va rog sa nu inchideti acest subiect,ca sa am posibilitatea de a mai adauga ceva,mersi!

Atașamente

• image.png
    image.png
    301,3 KB · Vizualizări: 13
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus