Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: sN4cK
Id-ul tau: 329
Id-ul staff-ului reclamat: 107
Motiv: Sanctioneaza prost fara filmare.
Explicatie: A fost o urmarire pe noi de catre politie, politia a inceput focul undeva pe la o benzinarie dupa autostrada, noi am tot fugit, ei au mai tras, iar cand am incercat sa fugim, am facut accident iar masina s-a blocat intre 2 pereti pe o parte.
Am primit pentru PG, pentru ca am impins 3 OAMENI masina de acolo, am primit pentru arma in zona pub, cand deja focul era deschis pe noi.
Nevys sigur nu are toata filmarea cu tot RP, pentru ca nu stie sa ceara o filmare, politistul pe parcursul urmarii, are PG, face urmarirea cu masina personala, refuz rp cand i am furat cheile si el nu deschidea masina, si a facut de 5 ori PE NUMARATE id check, doar ca sa vedem ca o sa faca ticket. Si asa stau iar 5 ore la jail pentru ca un admin nu stie sa ceara o filmare cu tot RP cum se face, vreau sa fie sanctionat pe masura.
Dovezi: Sa puna filmarea Nevys de la ticket, ca eu am luat jail in timp ce dormeam !

Member
Salut ! Reclamație acceptată ! Atașează o probă video cu interacțiunea ta cu pd , și unde au deschis ei focul ! Și până atunci verific și eu filmarea staff ul !

Member
Salut ! Reclamație acceptată ! Atașează o probă video cu interacțiunea ta cu pd , și unde au deschis ei focul ! Și până atunci verific și eu filmarea staff ul !
Nu am filmarea, deoarece a durat foarte multa urmarirea, dar cand faci un ticket ca sa reclami pe cineva, ai nevoie de la inceputul RP pana la sfarsitul acestuia, de asta cer dovada.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Salut, in momentul in care faci o reclamatie staff esti obligat sa ai o dovada in caz contrat nu prea te putem ajuta!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus