Secțiune navigare

reclamatie membru staff Raul [34223]

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Bujie
Id-ul tau:43072
Id-ul staff-ului reclamat: 34223
Motiv: admin jail pe motiv gresit, sanctiune gresita (deschidere ooc - 250 minute, in loc de power gaming -150 minute+1 warn)
Explicatie: eu am facut ticket in baza unei filmari pentru un rdm si frp, apoi un admin (cristi) mi a acceptat ticketul la scurt timp dupa ce l am facut, dar eram mort si in masina(in miscare) cand s a teleportat la mine, moment in care am spus "asteapta ca am facut un bon si mi a venit ingerasu". Intr adevar, eram mort cand am spus asta, dar adminul s a teleportat la mine, l am vazut cand si a dat tp si cum a ramas in urma. Eu in cele din urma, am fost sanctionat de alt admin (Raul [34223] ) de la ticketul lui IUGA pe care mi l a facut pentru deschidere ooc cand nu am spus nimic ooc, maxim am vorbit mort. IUGA are filmare cum vorbesc mort, dar ic. Doresc ca sanctiunea mea sa fie redusa, iar membrul staff sanctionat. Multumesc frumos anticipat! La momentul sanctiunii aveam 166 ore.

Dovezi:

Member
Membru staff
Eu nu vad faza unde apare ca adminul x ti-a acceptat ticketul+roleplayu nu este full,iar daca nu vad faza cu ''Adminul x ti-a acceptat ticketul,ai facut si deschidere ooc pt ca ai spus:''am facut bon'' si ai facut si pg pt ca ai vorbit mort
Fraze precum fac bon de masa sau chem îngeraș sunt considerate ca o deschidere OOC
RECLAMATIE RESPINSA
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus