Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Andrei bazatu
Id-ul tau:16781
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:NU STIU , MA INT SA NU MAI FIU LA JILAVA NU SA L SANCTIONA-TI
Motiv:FUGA DE POLITIE SI DA 500 SAU 600 NU MAI STIU 600 PARCA
Explicatie:TREBUIA 80-100 + wanted ul il aveam de mult si dupa ma si baga se la jilava , dar nu l a scos
Dovezi:video/audio

Ultima editare:
New member
Numele tau:Andrei bazatu
Id-ul tau:16781
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:NU STIU , MA INT SA NU MAI FIU LA JILAVA NU SA L SANCTIONA-TI
Motiv:FUGA DE POLITIE SI DA 500 SAU 600 NU MAI STIU 600 PARCA
Explicatie:TREBUIA 80-100 + wanted ul il aveam de mult si dupa ma si baga se la jilava , dar nu l a scos
Dovezi:video/audio
Salut! Nu sunt eu vreun diicot de acolo dar daca te prinde vreun politist/diicot cu wanted sanctiunea va fi de 600 luni la jilava. Iar pentru acel wanted din cate am vazut ti l au scos.

Member
Salut! Nu sunt eu vreun diicot de acolo dar daca te prinde vreun politist/diicot cu wanted sanctiunea va fi de 600 luni la jilava. Iar pentru acel wanted din cate am vazut ti l au scos.
Mulțumesc oricum dar nu mai e nevoie ca a scos liviu un gadget și a luat un diicot cu mâinile sus și ne a scos pe toți 😂

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus