Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau:keto
Id-ul tau:419
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I:613
Motiv:remove
Explicatie:eu m am bagat pe 17 noiembrie in pd si pe 6 decembrie mi am primit rmv ca am am zis eu ceva si apoi mi am primit transfer de 14 zile adica de pe 17 pana pe 6 sunt ceva zile si tot mi a dat transfer
Dovezi:

Atașamente

• (324) Discord _ #╭»🔵ɢʀᴀᴅᴇ _ HAOS România💎 and 1 more page - Personal - Microsoft​ Edge 12_13_2...png
    (324) Discord _ #╭»🔵ɢʀᴀᴅᴇ _ HAOS România💎 and 1 more page - Personal - Microsoft​ Edge 12_13_2...png
    374,6 KB · Vizualizări: 12
  • (357) Discord _ #╭»🔵ɢʀᴀᴅᴇ _ HAOS România💎 and 1 more page - Personal - Microsoft​ Edge 12_13_2...png
    (357) Discord _ #╭»🔵ɢʀᴀᴅᴇ _ HAOS România💎 and 1 more page - Personal - Microsoft​ Edge 12_13_2...png
    359,3 KB · Vizualizări: 12
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Pai si te-ai gandit dupa o saptamana sa faci reclamatia? :)) Daca nu ma insel, tu esti baiatul care a facut misto de Andrei si ai vorbit urat la regrupare si de asta ai fost dat afara atunci. De aici si transferul.. pentru comportamentul neadecvat si neprofesionalismul de care ai dat dovada.
Daca ma insel si te confund, te rog sa ma contrazici.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus