Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: wolden
Id-ul tau: 5909
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: nu exista id uri da exista filmare cu respectivii
Motiv: Wanted facand meta
Explicatie:Am primit wanted politistii facand meta, sa inceput de la un jaf, am fugit si am fost doborat, dupa aprox 8min primesc kit si politistii imi cer buletinul, in buletinul respectiv aveam numele dumitras ----- si cnp ceva cu 40k, acestia m au intreaba daca masina este a mea, am zis nu si ca a fost furata, apoi am m au intrebat cine au fost la jaf iar eu am zis un id random cu un nume random. Acea persoana a primit wanted din motivul ca respectivii au facut id check cu /id si meta ca e online, normal trebuia sa afle daca chiar e sau e informatii false, apoi am fost transportat la jilava. Si pe drum random primesc wanted, E posibil asa? Cand am zis clar ca masina e furata si nu e a mea tot am fost rasplatit cu wanted. Nustiu de ce dar din motivul ca am primit pe drum wanted eram sa iau 600 min jail dar ca atare trebuia 180 sau cat e in codul penal. Pana la urma am fost sanctionat si eu cu o greseala care nu chiar o socot greseala pt ca sa facut asta de mii de ori si nu a fost sanctionat nimeni.
Dovezi: e prea lung rp ul, ss sau dm

Member
Salut, te rog sa încarci o filmare. Să știi că cu ajutorul mdt-ului poți afla deținătorul vehiculului așa că aștept filmarea sa vad unde s.a făcut meta

Member
Salut, te rog sa încarci o filmare. Să știi că cu ajutorul mdt-ului poți afla deținătorul vehiculului așa că aștept filmarea sa vad unde s.a făcut meta
t/c filmarea a fost stearsa din motive personale si da, sunt eu gresit, nu e meta

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus