Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: El Jefe
Id-ul tau: 21325
Id-urile participantilor din factiunea M.A.I: 14332 , 3897
Motiv: tras la urmarire de 3 minute
Explicatie: M-au alergat de la cnn pana pe autostrada cand am facut accident ( + faptul ca ei nu aveau cum sa ma vada de pe strada la 100 de m in fata si mau vazut din 3rd person , irl nu aveau cum sa ma vada ascuns la cnn ), iar cand m-am dat jos au inceput sa traga dupa mine la minutul 4:21 . Cand am vazut ca trag m-am dus spre ei sa ii intreb de ce trag ca nu au voie pentru ca stiu ca este un termen minim de urmarire pentru a deschide focul . Iar eu pentru faptul ca m-am dus sa le iau id-urile pt chestia asta am fost sanctionat cu no-fear , am primit al 3-lea warn si am luat ban 7 zile ca nu am stat cand erau cu arma pe mine ei facand fail . Cand ma alergau si ei aveau arma indreaptata spre mine eu eram cu spatele si fugeam in continuare in fata , eu m-am intors strict pt id uri sa le fac reclamatie.
Dovezi:

Member
Stimate domn,

Referitor la aspectele sesizate, vă aducem la cunoștință că, din verificările efectuate până în acest moment, rezultă că polițistul a acționat în conformitate cu prevederile legale.

Mai exact, agentul de poliție a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, în scopul opririi dumneavoastră, după ce a constatat că aveați o armă asupra dumneavoastră și nu manifestați nicio reținere sau teamă față de aceasta. Mai mult, ați afirmat verbal că nu vă mai simțiți picioarele, însă imediat după acest moment ați ieșit din autoturism și ați fugit, fără să prezentați semnele unui prejudiciu fizic aparent, în ciuda faptului că tocmai fuseseți implicat într-un accident frontal, în urma căruia autoturismul s-a răsturnat.

În concluzie, acțiunea polițistului a fost una justificată, fiind adaptată riscului și comportamentului dumneavoastră imprevizibil.

Cu stimă,
Comisar-șef Cutitaru Cristi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus